Zoeken naar sps nip

sps nip
 
Stombp Evaluatieverslag voorlichtingsbijeenkomst bij SPS-NIP Amsterdam 16 november 2016.
Het evaluatieformulier is iets wat ingekort omdat SPS-NIP zelf ook een evaluatieverslag had. Het verslag is dus net iets anders van opstelling dan jullie van ons gewend zijn. De voorlichting is verzorgd door Kees van der Hilst en Nina Blom.
SPS NIP Nijmegen, Experience your future B-Change.
SPS-NIP Sectie Psychologie Studenten LinkedIn.
Alle activiteit weergeven. SPS-NIP is dé studentensectie van het Nederlands Instituut van Psychologen NIP die studenten op weg helpt binnen de psychologie. SPS-NIP organiseert interessante lezingen, activiteiten en evenementen voor haar studenten en geeft de mogelijkheid je netwerk uit te breiden en aan je cv te werken.
Sectie PsychologieStudenten SPS NIP Bachelor en Master Psychologie Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source.
Bachelor en Master Psychologie. Sectie PsychologieStudenten SPS NIP. Het SPS NIP, de Sectie Psychologiestudenten, is een onderdeel van het Nederlands Instituut van Psychologen NIP. Het NIP is de beroepsvereniging van psychologen met ruim 13.000 leden. Op de UvA representeert Platform UvA het SPS NIP.
Joyce van der Wegen, pr-functionaris Landelijk Bestuur SPS-NIP: Wat een ervaring! Humans of Psychology.
Deel dit bericht met je netwerk! Tagged In: arbeidsmarkt bestuur joyce van der wegen kansen landelijk leiden nip pr functionaris psychologie sps nip studeren vergroten. Profileren met Linkedin Opzetten profiel 2. Profileren met Linkedin Handig gebruiken. Praktijkverhalen deel 2: Motiverende Gesprekstherapie.
Home Psychologiestudenten.
De coalitiepartijen hebben eind januari een akkoord bereikt over het Kinderpardon. De verwachting is dat van de 700 asielkinderen er. NIP-Ledenpeiling 2019: laat uw mening horen! Wat verwacht u van uw NIP-lidmaatschap? En hoe kan het NIP uw professionele belangen en die van de psychologie nog.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
SPS NIP congres Kies je route: binnen welk werkveld ligt jouw geluk? P.I.M.P. Your Career.
Wanneer: Back to Calendar 13 november 2015 @ 0900: 1700.: Voeg aan agenda toe Voeg toe aan Google agenda. Op 13 november organiseert de Sectie Psychologie Studenten van het Nederlands Instituut voor Psychologie SPS NIP alweer de 10e editie van het jaarlijkse congres!
Student Associations FPN AskPsy.
SPS NIP is the student section of the Dutch national professional association for psychologists. Throughout the year, several activities are organised by the national and regional boards. Membership of SPS NIP is 25 euros per year. More on membership. SPS NIP regional board 2017-2018.
SPiN SPS-NIP: Bedrijvenavond SPIN Nijmegen.
Op deze avond worden er verschillende lezingen gegeven door ervaringsdeskundigen uit het werkveld. De focus van deze avond ligt op het domein Gedrag Omgeving dus als jij hierin geïnteresseerd bent, is het zeker de moeite waard om langs te komen!

Contacteer ons