Meer resultaten voor register nip

register nip
 
Veelgestelde vragen: verschil PSYCHOLOOG NIP en Registerpsycholoog NIP NIP.
Wat is het verschil tussen PSYCHOLOOG NIP en Registerpsycholoog NIP? De titel Registerpsycholoog NIP is verbonden aan inschrijving in bepaalde registers. Een registerinschrijving borgt een bepaald niveau van vakbekwaamheid, volgend uit twee jaren post-masteronderwijs. Het dienstmerk PSYCHOLOOG NIP is niet verbonden aan inschrijving in een register.
Mijn registratiedossier in PE-online NIP.
In grote lijnen werken deze formulieren hetzelfde. Als u zich voor het eerst registreert bij het NIP kunt u na het inloggen in PE-online kiezen uit een aanmelding voor een registratietraject of een aanvraag voor directe opname in het register via een verkorte procedure.
Registraties NIP.
U bent hier: Home Registraties. Het NIP bewaakt en borgt de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de psycholoog. Hiervoor zijn diverse instrumenten ontwikkeld, zoals de NIP-registratieregelingen met kwaliteitscriteria waaraan alle ingeschreven psychologen moeten voldoen. Neem contact op met de secretaris van uw register of via registraties@psynip.nl.
Registerpsycholoog NIP NIP.
Geregistreerden ontvangen het beeldmerk Registerpsycholoog NIP via het register of bij aanmelding als lid van het NIP. Download de beeldmerken Registerpsycholoog NIP en lees meer over het gebruik. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de titels Registerpsycholoog NIP en Registerpsycholoog Specialist NIP.
Neurofeedbackpsycholoog NIP NIP.
Psycholoog Mediator NIP. Ingeschrevenen in het register Neurofeedbackpsycholoog NIP beschikken over voldoende theoretische kennis en praktische ervaring om zelfstandig QEEG-diagnostiek en neurofeedbackbehandeling te kunnen uitvoeren, én beschikken over de titel Registerpsycholoog NIP. De Registerpsycholoog NIP heeft na een universitaire opleiding een tweejarig postmaster opleidingstraject gevolgd dat voldoet aan de vakbekwaamheidsnorm van het NIP.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
21-03-2019 Het NIP staat vierkant achter het programma OntRegel de Zorg in de gehandicaptensector. Binnen dit programma kun je met je eigen team aan de slag in schrap en snapsessies. NIP, HNK gebouw, Utrecht, 27-03-2019 Intervisiebijeenkomst Family Mediation 2019. NIP Utrecht, 28-03-2019 Geannuleerd!
Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP NIP.
Interviews Karel van der Burgt Maud van Aalderen boven en Pieter Drenth onder. De sectie Arbeid Organisatie heeft twee kwaliteitsregisters: het register Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP en het register Psycholoog Arbeid Gezondheid NIP. Hiermee onderscheiden geregistreerde AO en AG-psychologen zich op de markt.

Contacteer ons