Resultaten voor nip ethiek

nip ethiek
 
Beroepsethiek NIP.
Webinars en e-learnings. Het NIP ondersteunt u graag met webinars en e-learnings over beroepsethiek. Leden kunnen het succesvolle eerste webinar over het delen van gegevens gratis terugkijken. Ook krijgt u korting op de e-learning ethiek om basiskennis op het terrein van ethiek op te doen of deze weer eens op te frissen.
De Beroepscode NIP.
In de Beroepscode voor psychologen opgesteld door het NIP staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld. Psychologen die lid zijn van het NIP en/of een NIP-registratie hebben, houden zich aan deze beroepscode.
Spreekuren NIP.
Het NIP is een beroepsvereniging voor psychologen en neemt alleen vragen van leden, psychologen en relaties in behandeling. Bent u een cliƫnt of op zoek naar een psycholoog, dan kan het NIP u alleen met de onderstaande informatie van dienst zijn.
Contact NIP.
Boeken van collega-psychologen. Adverteren bij het NIP. Tijdschrift de Psycholoog. Veelgestelde vragen aan het NIP. U bent hier: Home Het NIP Contact. Adverteren bij het NIP. Lidmaatschap van het NIP. Over het NIP. Actief worden voor de vereniging. Adverteren bij het NIP.
De Beroepscodes: 2015, 2007, 1998 NIP.
Tuchtrecht en klachten. Uitspraken van de maand. Uitspraken van de Colleges. Jaarverslagen en interne rapportage College van Toezicht. Vind een Psycholoog. Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP. Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP. Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Psycholoog Mediator NIP. Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP.

Contacteer ons