Resultaten voor vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog

vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog
 
NSDSK erkend als praktijkinstelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog NSDSK.
Via de piogs psychologen/pedagogen in opleiding tot gz psycholoog en straks de gz-psychologen verbreedt en verrijkt de NSDSK haar kennis op het gebied van de gedragswetenschappen, waardoor we nog meer mogelijkheden hebben om onze cliënten te ondersteunen en te behandelen.
Opleiden bij Mediant Mediant Gewoon Goede Zorg in Twente.
Opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog. Mediant biedt een praktijkopleiding voor Gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen. Mediant doet dit in samenwerking met andere praktijkinstellingen in Gelderland en Overijssel. Wij bieden ook stageplaatsen aan master psychologen in opleiding. Verpleegkundige op kwalificatieniveau 5 HBO.
Opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.
Vacatures opleidingsplaatsen 2019. Opleiding tot Klinisch Psycholoog. Competentiegericht Opleiden CGO. Kosten en aanmelding. Vacatures KP-opleidingsplaatsen 2019. Opleiding tot Orthopedagoog-Generalist. Vooropleiding en toelating. Competentiegericht Opleiden CGO. Kosten en aanmelding. Bij en nascholing. Opleiding voor psychoanalytisch psychotherapeut in Groningen. Mentaliseren Bevorderende Therapie MBT.
Opleidingsplaats tot MBT supervisor voor een GZ psycholoog/Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut Uren in Overleg.
Naar wie zijn we op zoek? Je hebt een registratie als GZ psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut.; Je bent ervaren met het werken met adolescenten en/of volwassenen met ernstige borderline persoonlijkheidsstoornis problematiek en een low level borderline tot psychotische persoonlijkheidsstructuur en hebt ervaring in het behandelmodel van de MBT.; Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan functioneren.; Je hebt een actieve, onderzoekende, flexibele, open en transparante houding en reflecteert op eigen handelen.; Je wilt graag opgeleid worden als supervisor in de MBT-methodiek. Wat wij bieden en hoe je kunt reageren.: Door alle ontwikkelingen staat je een boeiende, uitdagende en blijvend dynamische functie met volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling te wachten. Je werkt samen in een gemotiveerd team met enthousiaste collegas. Je krijgt een intern opleidingstraject in de MBT-methodiek met training, werkbegeleiding en supervisie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-GGZ. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Wat is het verschil tussen een psycholoog, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut? Psycholoog Amsterdam.
Praktijk Psycholoog Amsterdam. Bij onze Praktijk Psycholoog Amsterdam kun je voor de behandeling van je klachten terecht bij een ervaren en deskundig psycholoog of psychotherapeut, die beschikt over de juiste opleiding en registratie. Het doel van zowel de behandeling van de psycholoog als de psychotherapeut is het verminderen of beter hanteerbaar maken van je klachten, zodat het je dagelijks leven niet meer beheerst, en indien mogelijk je probleem geheel op te lossen. Daarbij is jouw inzet als cliënt even belangrijk als de deskundigheid van de psycholoog of psychotherapeut. Als je nog vragen hebt, bel of mail ons via praktijk Psycholoog Amsterdam. Meest recente berichten. Eenvoudige manieren om kinderen te leren over emoties in het dagelijks leven. Training Mindfulness in 8 weken. 4 dingen die je moet horen wanneer je emotioneel uitgeput bent. Win-win: erop uit met wandeltherapeut Irina Poleacov. Vergeet 1 januari, begin nú met goede voornemens. Klacht over de behandeling. Tarief, vergoeding privacy. Vacature GZ psycholoog.
Leren bij ggnet GGNet.
Voor werving van opleidingskandidaten plaatst GGNet in juni vacatures op de website van het RCSW. De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog leidt op tot een basisberoep en duurt twee jaar, waarbij de opleideling vier dagen werkt en een dag per week opleiding volgt. De werkzaamheden vinden plaats op het gebied van diagnostiek, indicatiestelling, psychologische behandeling en andere professionele taken. De vierjarige specialistische opleiding tot Klinisch psycholoog geeft verdieping op de volgende onderwerpen.:
Vacatures GZ RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Opleiding Infant Mental Health. Opleidingsroute Laag IQ GGZ. Boom vakliteratuur met korting. RINO BIG Opleidingen. RINO BIG Algemeen. Info voor praktijkinstellingen. RINO BIG Vacatures. Opleidingen voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg BIG. Info voor praktijkinstellingen. Postacademische cursisten maken gebruik van een door RINO amsterdam op maat ontwikkelde leeromgeving bereikbaar via een persoonlijke digitale omgeving: mijn.rino.nl. Op deze pagina plaatst RINO met regelmaat vacatures aan voor de te starten opleidingen tot GZ-psycholoog GZ, psychotherapeut PT en klinisch psycholoog KP bij verschillende GZ-instellingen uit de regio Amsterdam.
18 Gz Psycholoog vacatures in Enschede Adzuna.
U dient dan ook in bezit te zijn van een geldige BIG registratie als GZ Psycholoog dit is echt een vereiste U werkt met uw collega8217s; teamgericht t. Meer over deze vacature. P SERVICES SOLUTIONS B.V. als orthopedagoog of psycholoog en post master opleiding tot GZ psycholoog ervaring als behandelaar in de Generalistische Basis GGZ en kennis van dyslexiezorg EED affiniteit.
Ik wil werken bij Fier Fier.nl.
Wij bieden begeleiding, behandeling en een veilige plek aan kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met huiselijk geweld, eergerelateerd geweld, mensenhandel of sekuseel misbruik. We spelen daarbij in op ontwikkelingen en vraagstukken vanuit de samenleving. We onderzoeken, verbeteren en innoveren. Onze medewerkers zijn innovatief en deskundig, hebben een enorme passie en drive en denken graag mee hoe dingen beter kunnen. Het zijn mensen die een verschil willen maken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan, een inspirerende stageplek of vrijwilligerswerk waar je écht betekenis kunt geven? Welkom bij Fier! Lees meer over onze organisatie. Fier zoekt specialisten. Naast dat wij regelmatig op zoek zijn naar allround hulpverleners en collega's' voor diverse andere functies, hebben we bij Fier altijd plaats voor specialisten met hart voor onze doelgroep. Ben jij GZ psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater of systeemtherapeut en heb je interesse om voor Fier aan de slag te gaan?
Werken bij HSK.
Word jij onze nieuwe behandelaar? Klinisch Psycholoog 4. GZ-Psycholoog Conversiestoornissen 1. Geen behandelaar maar wel passie voor de zorg? Kom onze ondersteunende teams versterken! Business Controller 1. Medewerker Planning 1. Vacature uitgelicht Teamleider. Betrekking: 32 36 uur. Ingang: in overleg.

Contacteer ons