Op zoek naar vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog?

vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog
 
Functieomschrijving GZ-psycholoog bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Om te starten met de opleiding tot gz-psycholoog heb je een doctoraal of masterdiploma nodig in de Psychologie, Pedagogische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde. Diegenen die de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgen, worden conform een besluit van de Kamer GZ aangeduid als psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog piog. De loopbaan van een gz-psycholoog. Er staan momenteel meer dan 9.000 personen ingeschreven in het Register Gezondheidszorgpsycholoog. Binnen ieder van deze beroepsgroepen wordt een basisberoep en een specialistisch beroep onderscheiden. Binnen de psychologische beroepen zijn dat de gezondheidszorgpsycholoog, de klinisch psycholoog en de psychotherapeut. Het salaris van een Gz-psycholoog. Het salaris loon van een gz-psycholoog ligt tussen de 3.265, en 5.130, per maand. De salarissen zijn afhankelijk van de cao salarisschalen. Zelfstandig gz-psychologen bepalen zelf hun tarief. Vacature: Gz-psycholoog tijdelijk ziekenhuis Zeeland.
NSDSK erkend als praktijkinstelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog NSDSK.
Via de piogs psychologen/pedagogen in opleiding tot gz psycholoog en straks de gz-psychologen verbreedt en verrijkt de NSDSK haar kennis op het gebied van de gedragswetenschappen, waardoor we nog meer mogelijkheden hebben om onze cliënten te ondersteunen en te behandelen.

Bekijk alle behandelingen. Hulp voor alle leeftijden. Kinderen en Jongeren. Belangrijk voor het regelen van hulp. Intake en diagnostiek. Hulp bij crisis. Als u niet ingeschreven bent bij GGZ Drenthe kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost.
18 Gz Psycholoog vacatures in Enschede Adzuna.
U dient dan ook in bezit te zijn van een geldige BIG registratie als GZ Psycholoog dit is echt een vereiste U werkt met uw collega8217s; teamgericht t. Meer over deze vacature. P SERVICES SOLUTIONS B.V. als orthopedagoog of psycholoog en post master opleiding tot GZ psycholoog ervaring als behandelaar in de Generalistische Basis GGZ en kennis van dyslexiezorg EED affiniteit.
Postmaster opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.
Om aan het vereiste aantal uren praktijkonderwijs te voldoen, krijgt de deelnemer bij de praktijkinstelling een aanstelling als psycholoog psychotherapeut/pedagoog/geestelijk gezondheidkundige in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog voor 32 uur per week gedurende 2 jaar voltijd of tenminste 16 uur per week gedurende 4 jaar deeltijd.
Vacature GZ Psycholoog bij Trubendorffer in Amsterdam Intermediair.nl.
18 dagen geleden geplaatst 1 40 uur WO GZ Psycholoog in opleiding. Zorginstelling via Joinuz B.V. Zorginstelling via Joinuz B.V. Voor diverse opdrachtgevers is Joinuz op zoek naar GZ-Psychologen i.o. Heb jij bijna je GZ-opleiding afgerond en ben je nu op zoek naar zekerheid in een vaste baan óf wil je juist de flexibiliteit hebben van het detacheren? 27 dagen geleden geplaatst 16 36 uur WO. Als je op de sollicitatieknop klikt, ga je naar de website van de werkgever. E-mail deze vacature WhatsApp deze vacature.
coach utrecht psychologen nieuwegein vacature psycholoog in opleiding tot gz psycholoog.
Voor onze zelfstandig gevestigde praktijk te Buchten en een mogelijke nieuwe locatie midden Limburg GB-GGZ zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende en integere GZ psycholoog. Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Werken bij.
Meer vrijstellingen voor VGCt leden in de opleiding tot GZ-psycholoog!
Daarbij wordt naar rato van de gegeven praktijkopleiding ook maximaal 25% vrijstelling verleend op de 90 uur supervisie die in de GZ-opleiding wordt gevraagd. De maximale vrijstelling van 698 uur kan alleen gegeven worden als de werkervaring ten tijde van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut is opgedaan bij een instelling die ook erkend is als praktijkinstelling voor de GZ-opleiding.
Ik wil werken bij Fier Fier.nl.
Fier is erkend als opleidingsinstelling voor de specialistische vervolgopleiding tot o.a. GZ psycholoog, verpleegkundig specialist GGZ en klinisch psycholoog. Wij bieden daarnaast stageplekken voor MBO en HBO opleidingen o.a. voor de bachelor Social Work. Fier is erkend leerbedrijf voor een groot aantal opleidingen. Ik zoek hulp. Hulp bij loverboyproblematiek. Hulp bij huiselijk geweld. Hulp bij eergerelateerd geweld. Hulp bij seksueel geweld. Hulp bij trauma's.' Online hulp via Chat met Fier. Informatie over verwijzen. Opvang en behandelvoorzieningen. Locaties en aanbod. Werken bij Fier. 8936 AS Leeuwarden. 8900 CB Leeuwarden. 088 20 80 000 /. 058 215 70 84 /. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Opleiden bij Mediant Mediant Gewoon Goede Zorg in Twente.
Opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog. Mediant biedt een praktijkopleiding voor Gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten en klinisch psychologen. Mediant doet dit in samenwerking met andere praktijkinstellingen in Gelderland en Overijssel. Wij bieden ook stageplaatsen aan master psychologen in opleiding. Verpleegkundige op kwalificatieniveau 5 HBO.

Contacteer ons