Meer resultaten voor psycholoog in opleiding tot gz psycholoog vacature

psycholoog in opleiding tot gz psycholoog vacature
 
Tactuswerkenleren GZ-Psycholoog i.o. Tactuswerkenleren GZ-Psycholoog i.o.
Koffie met GZ psycholoog Alexandra? Vacatures Kenniscentrum LVB en Verslaving. Verpleegkundige bij Tactus. Waarom leren bij Tactus? Waarom stage lopen bij Tactus? U bevindt zich hier: Home GZ-Psycholoog i.o. Tactus biedt jaarlijks één of meerdere opleidingsplaatsen voor de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog met aandachtsgebied Volwassenen Ouderen. Vacatures worden doorgaans opgevuld door interne kandidaten. Indien er vacatures voor opleidingsplaatsen zijn, die extern zijn opengesteld, kunt u deze vinden onder Vacatures. De GZ-opleiding vindt voornamelijk plaats in de praktijk.
Vacature GZ-Psycholoog/Orthopedagoog Generalist regio Apeldoorn at.groep.
De sollicitatietermijn voor deze vacature is verlopen. groep Zorg is een toonaangevende zorgaanbieder voor geestelijke gezondheidszorg. We bieden generalistische basiszorg GBGGZ en specialistische zorg SGGZ aan kinderen, jeugd en volwassenen en doen dit zowel individueel als in groepsverband. at groep Zorg gelooft in de verbinding van gezin, onderwijs, arbeid en zorg. We zijn een gedreven en innovatieve organisatie die in deze tijd, waarin de overheid bezuinigt op het gebied van zorg, staat voor outreachende, laagdrempelige, vraaggestuurde en kwalitatief goede zorg. Wij zoeken in verband met toenemende groei voor de omgeving Apeldoorn een GZ psycholoog/Orthopedagoog Generalist voor 24 tot 36 uur per week.
Meer vrijstellingen voor VGCt leden in de opleiding tot GZ-psycholoog!
Daarbij wordt naar rato van de gegeven praktijkopleiding ook maximaal 25% vrijstelling verleend op de 90 uur supervisie die in de GZ-opleiding wordt gevraagd. De maximale vrijstelling van 698 uur kan alleen gegeven worden als de werkervaring ten tijde van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut is opgedaan bij een instelling die ook erkend is als praktijkinstelling voor de GZ-opleiding.
Psycholoog Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Psychologie is een breed vak en je kunt je psychologische kennis op veel verschillende manieren inzetten. Je kunt bijvoorbeeld als psycholoog in de marketing gaan werken, marktonderzoek doen of assessmentpsycholoog worden. Vooral AO psychologen kiezen voor dit soort beroepen. Maar je kunt er ook voor kiezen om mensen te gaan helpen die psychische problemen ervaren. Dit wordt ook wel klinische psychologie genoemd. Voor klinische psychologie dien je een vervolgopleiding, nadat je de studie psychologie hebt afgerond, te volgen. Je kunt dan bijvoorbeeld een klinisch psycholoog, psychotherapeut of gezondheidspsycholoog gz-psycholoog worden. Het verschil tussen deze drie typen van psychologen is vooral de duur van de opleiding en de zwaarte van de klachten van patiënten. Een gz-psycholoog kun je worden na een tweejarige postdoctorale studie. Een klinisch psycholoog kun je worden nadat je een opleiding tot gz-psycholoog hebt afgerond.
Vacature Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Piog Matchpartner Gezondheidszorg Banen.
Niet nader bepaald Plaatsingsdatum.: Voor een gevestigde arbodienst zoeken wij een Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog Piog. Dit dient een basispsycholoog te zijn met gedegen ervaring binnen de verzuimbranche. De taken van de Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog zijn.: Het spreken, diagnosticeren en indiceren van cliënten binnen de Generalistische Basis GGZ.; Het opstellen van behandelplannen en het uitvoeren van behandelingen, in goed overleg met verwijzers en opdrachtgevers.; Input geven aan verdere professionaliteitsbevordering.; Actieve deelname aan collegiale overleggen. De geschikte kandidaat voor deze vacature.:
Psycholoog In Opleiding Tot Gz-psycholoog vacatures Simply Hired.
Als GZ psycholoog ben je breed inzetbaar door het hele pand ongeveer. Psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog, variant volwassenen en ouderen, Medisch Psychologie, 2018-185. Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch. De vacature betreft een leerarbeidsovereenkomst voor 30 tot 32 uur en wordt aangegaan voor de duur van de opleiding twee jaar.
Triversum Werk en opleiden.
Als AIOS kunt u binnen Triversum het vak van kinder en jeugdpsychiater in al haar facetten leren kennen. We leveren tevens een bijdrage aan de opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut door het beschikbaar stellen van een aantal praktijkopleidingsplaatsen.
Werken bij het NPI vacatures.
Laatste stand van wetenschap. Het NPI speelt een belangrijke rol in specialistische opleidingen voor artsen die zich specialiseren tot psychiater en voor psychologen die zich specialiseren tot GZ psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog. Verder zijn veel NPI-medewerkers actief als opleider, docent en supervisor.
Vacatures GZ RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Opleiding Infant Mental Health. Opleidingsroute Laag IQ GGZ. Boom vakliteratuur met korting. RINO BIG Opleidingen. RINO BIG Algemeen. Info voor praktijkinstellingen. RINO BIG Vacatures. Opleidingen voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg BIG. Info voor praktijkinstellingen. Postacademische cursisten maken gebruik van een door RINO amsterdam op maat ontwikkelde leeromgeving bereikbaar via een persoonlijke digitale omgeving: mijn.rino.nl. Op deze pagina plaatst RINO met regelmaat vacatures aan voor de te starten opleidingen tot GZ-psycholoog GZ, psychotherapeut PT en klinisch psycholoog KP bij verschillende GZ-instellingen uit de regio Amsterdam.
GZ psycholoog Werken bij Noorderbreedte. GZ psycholoog Werken bij Noorderbreedte.
Deel deze vacature. Waarom als GZ-psycholoog werken bij Noorderbreedte? Noorderbreedte ligt in het mooie Friesland en heeft verschillende locaties. Naast de reguliere zorg bieden wij ook zorg voor speciale doelgroepen, zoals de geriatrische revalidatie, de polikliniek voor mensen met Huntington en de begeleiding van mensen met Korsakov en gerontopsychiatrie. Binnen Noorderbreedte maak je deel uit van een enthousiaste vakgroep psychologie. Een leergierig en enthousiast team van 16 psychologen waarvan 4 GZ-psychologen, 10 basis psychologen en 2 psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog waarbij volop mogelijkheden zijn voor ontwikkeling. Als GZ-psycholoog krijg je de gelegenheid om een psycholoog i.o. te begeleiden tijdens het opleidingstraject tot GZ psycholoog.

Contacteer ons