Op zoek naar emdr?

emdr
 
EMDR therapie Psycholoog Leeuwarden.
Het is dus belangrijk dat een behandelaar is aangesloten bij EMDR Nederland, die de kwaliteit van de EMDR behandelingen waarborgt. Een erkende EMDR therapeut werkt volgens een behandelplan en kan dankzij de gekwalificeerde opleiding complicaties gedurende de behandeling herkennen en voorkomen.
EMDR in De Praktijk.
Wil je meer weten over EMDR of twijfel je nog of EMDR iets voor je is? Bel dan voor meer informatie naar Petra: 06-21556167. Mailen kan ook naar petra@depraktijkhaarlem.nl I k ben een ervaren gecertificeerd EMDR therapeut en ben aangesloten bij het netwerk van Samenwerkende EMDR therapeuten Nederland.
EMDR therapie Venlo EMDR toepassing Psychocare Venlo.
Dat EMDR werkt is wel duidelijk, maar hoe het precies werkt nog niet helemaal. Er wordt ervan uitgegaan dat EMDR het verwerkingsproces in de hersenen stimuleert. Uit onderzoek blijkt dat EMDR de toegankelijkheid van de herinneringen vergroot en leidt tot lichamelijke ontspanning.
Aumm Instituut korte training EMDR.
Na de workshop weet je hoe EMDR werkt, ken je het basisprotocol en heb je EMDR zelf ervaren en toegepast. Passend bij je achtergrond en ervaring kun je EMDR toepassen in je praktijk. In 2019 zijn er ook 2 EMDR dagen gepland.
EMDR Venray Centiv.
Ook in Venray helpen wij met EMDR mensen bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen. EMDR therapie in Venray. Bent u woonachtig in Venray en zoekt u een locatie waar u EMDR therapie kunt volgen? In Venray werken bij Centiv ervaren gecertificeerde EMDR therapeuten.
Wat is EMDR? EMDR.
Wat is EMDR? Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring, zoals een ongeval, seksueel geweld of een geweldsincident. EMDR werd meer dan 25 jaar geleden voor het eerst beschreven door de Amerikaans psychologe Francine Shapiro.
KoMa Seksuoloog.
EMDR is een relatief nieuwe therapie. Een eerste versie van EMDR werd in 1989 de Amerikaanse psychologe Francine Shapiro. In de jaren daarna werd deze procedure verder uitgewerkt en ontwikkelde EMDR zich tot een volwaardige therapeutische methode. Waarvoor is EMDR bedoeld?
EMDR bij PTSS MAX Vandaag.
Een relatief nieuwe behandelwijze die sneller lijkt te werken en ook minder belastend is, is Eye Movement Desensitization and Reprocessing EMDR. Tijdens deze behandeling wordt de PTSS-patiƫnt gevraagd intensief aan de traumatische gebeurtenis terug te denken, inclusief de bijbehorende beelden, gedachten en gevoelens.
Psychotherapiepraktijk Leeuwarden EMDR.
EMDR is een relatief nieuwe therapie. Een eerste versie van EMDR werd in 1989 beschreven door de ontwikkelaarster ervan, de Amerikaanse psychologe Francine Shapiro in 2009 hebben we het 20-jarig bestaan van EMDR gevierd en in 2014 gaan we 25 jaar EMDR vieren.
Wat is EMDR? Centrum voor Psychotherapie en Psychotrauma.
Mocht u nog vragen hebben over EMDR of wilt u weten of behandeling EMDR geschikt is voor het verminderen van uw eigen klachten, leg het ons voor. Voor meer en wetenschappelijke informatie over EMDR, klik hier. Artikel in Vrij Nederland sept 2016 over EMDR.

Contacteer ons