Meer resultaten voor beroepscode nip

beroepscode nip
 
De Beroepscode NIP.
In de Beroepscode voor psychologen opgesteld door het NIP staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld. Psychologen die lid zijn van het NIP en/of een NIP-registratie hebben, houden zich aan deze beroepscode.
Beroepsethiek NIP.
Het NIP heeft een beroepscode opgesteld omdat zij vereist dat het werk van psychologen van goede kwaliteit is. In de Beroepscode voor psychologen staan de richtlijnen, gedragsregels en eisen die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld. Over een aantal onderwerpen uit de Beroepscode krijgt het NIP regelmatig vragen.
De Beroepscodes: 2015, 2007, 1998 NIP.
Veelgestelde vragen aan het NIP. U bent hier: Home Uw beroep Tuchtrecht en klachten De Beroepscodes: 2015, 2007, 1998. Tuchtrecht en klachten. Jaarverslagen en interne rapportage College van Toezicht. De Beroepscodes: 2015, 2007, 1998. Uitspraken van de Colleges. Uitspraken van de maand. De Beroepscodes: 2015, 2007, 1998. Het beroepsmatig handelen van psychologen wordt door de Colleges van Toezicht en Beroep getoetst aan de Beroepscode voor psychologen 2015.
Beroepscode NIP.
In de beroepscode van het NIP staan de eisen vermeld die aan het werk van een psycholoog worden gesteld. Psychologen die lid zijn van het NIP moeten zich houden aan deze beroepscode. De hele beroepscode, en ook toelichting hierop, is te lezen op www.psynip.nl.

Contacteer ons