Op zoek naar het nip?

het nip
 
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
21-03-2019 Het NIP staat vierkant achter het programma OntRegel de Zorg in de gehandicaptensector. Binnen dit programma kun je met je eigen team aan de slag in schrap en snapsessies. NIP, HNK gebouw, Utrecht, 27-03-2019 Intervisiebijeenkomst Family Mediation 2019. NIP Utrecht, 28-03-2019 Geannuleerd!
Hans van Eck vertrekt bij het NIP Actueel Skipr.
Meer Social Media. Hans van Eck vertrekt bij het NIP. 14 oktober 2015. 1765 keer gelezen. Directeur Hans van Eck vertrekt na ruim vijf jaar bij het Nederlands Instituut van Psychologen NIP. Van Eck heeft aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.
Nederlands Instituut van Psychologen Wikipedia.
De P van Praktizerend verdween in de zestiger jaren, ongeveer tegelijkertijd met een enorme groei van het aantal psychologen binnen Nederland. Tegenwoordig telt het NIP ruim 13.000 leden. Het NIP bestaat uit verschillende secties.: Lichaamsgericht Werkende Psychologen. Psychologen Algemene Ziekenhuizen PAZ. Psychologiestudenten SPS NIP.
NIP Nederlands Instituut voor Psychologen.
Het NIP draagt zorg voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van zijn leden. U herkent onze leden aan het keurmerk PSYCHOLOOG NIP. Het NIP, de beroepsvereniging van en voor psychologen, is de enige landelijke vereniging die de belangen van alle psychologen behartigt.

Contacteer ons