Resultaten voor emdr therapie tilburg

emdr therapie tilburg
 
Zoek gekwalificeerde EMDR-therapeut.
mail dan naar vereniging@emdr.nl de naam, voorletters, woonplaats of praktijkadres en bij voorkeur ook het BIG registratienummer. Lichtpaarse kleurmarkering g geregistreerd als EMDR Europe practitioner; 1: werkzaam in de 1e lijn; 2 werkzaam in de 2e lijn zie boven onder Specialisaties.'
EMDR therapeut Praktijk Anker te Tilburg Praktijk Anker Therapeut in Tilburg.
Ank de Kok ankdekok@gmail.com tel: 06-12746704 bellen na 18.00u Hasseltstraat 223 5046 LL Tilburg. EMDR therapie staat voor Eye Movement Desensitization Reprocessing. Het is mogelijk om via deze weg te werken aan een trauma. Het is een relatief snelle methode om minder of geen last te hebben van de nawerkingen van een trauma.
EMDR Tilburg Silver Psychologie Praktijk.
Op zoek naar een psycholoog die met de methode EMDR werkt in Tilburg? Dan moet u bij Silver Psychologie zijn. Deze praktijk heeft veel ervaring met deze specifieke vorm van therapie. Veel psychische klachten, zoals angst en depressieve klachten, worden veroorzaakt door onverwerkte traumatische gebeurtenissen.
EMDR therapie Tilburg.
Ik bied je een intake aan binnen 7 werkdagen. EMDR-therapeuten op minder dan 25 km van Tilburg. Catharina van der Schoot Integratief therapeut, EMDR. Therapie Rijen, Houtelaar 12, 5121 SE, Rijen. In mijn praktijk in Rijen bied ik onder andere EMDR aan.
Mentaal Beter Tilburg Psycholoog Tilburg GZ praktijk.
Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Mentaal Beter. Ik werk als Psychotherapeut en teamleider voor de teams van Eindhoven, Zaltbommel en Tilburg.Als psychotherapeut werk ik met volwassenen, kinderen en jongeren. Ik ben integratief opgeleid, dat betekent dat ik kan werken met verschillende methodieken zoals cognitieve gedragstherapie, cliƫntgerichte therapie, schematherapie en EMDR gericht op trauma.
Psycholoog Tilburg Jacqueline Klaver geen wachtlijst.
Mijn naam is Jacqueline Klaver. Ik heb een kleinschalige praktijk in Tilburg waar mensen al meer dan 15 jaar terecht kunnen om te werken aan allerlei psychische klachten. Ik ben holistisch georinteerd. Dat wil zeggen dat ik de mens als n geheel zie in zijn of haar omgeving. Lichaam, geest en omgeving benvloeden elkaar en zijn niet te scheiden. Er zijn meerdere antwoorden op een probleem. Therapie is altijd maatwerk, gericht op de specifieke wensen en mogelijkheden van de persoon die bij me zit. Ik ga er vanuit dat iedereen de kwaliteiten in zich heeft om met de problemen om te gaan die hij of zij in het leven tegenkomt. Daarbij is iedere persoon in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor het genezingsproces. Ik als therapeut kan je hierin helpen je eigen weg te vinden. Ik probeer je te stimuleren om naar je mogelijkheden te kijken en nieuwe keuzes te maken in je leven. Omdat ik geloof in een persoonsgerichte werkwijze beperk ik me niet tot n therapeutische stroming, maar combineer ik allerlei therapeutische richtingen. Zo maak ik bijvoorbeeld gebruik van technieken uit de aandachtgerichte therapie mindfulness, cognitieve therapie, EMDR, gedragstherapie, systeemtherapie, regressie, imaginatie en hypnotherapie.
EMDR Tilburg Den Bosch. EMDR Tilburg Den Bosch.
Home Therapie Tilburg Den Bosch Emdr therapie. EMDR therapie in Tilburg Den Bosch. EMDR betekent Eye Movement Desentization en Reprosessing. EMDR is een therapie voor mensen die last hebben van de gevolgen van een schokkende ervaring. Sommige mensen verwerken deze ervaringen op eigen kracht.
EMDR-therapeut Noord-Brabant EMDR therapeuten.
2 Klinisch psycholoog. IDRIS; Amarant Groep. Tilburg, C.A, van. Praktijk voor Psychotherapie. Napel, H.C, ten. Psychologenpraktijk Op t Veld. 2 Klinisch psycholoog. Koerdisch, Arabisch, Perzisch, Engels, Duite., Kasteel Traverse 90. 1 Cognitief Gedragstherapeut. Praktijk voor Psychotherapie. EMDR-therapeut per provincie. Filmpje over EMDR.
EMDR therapie Tilburg Praktijk voor therapie en begeleiding overig Rijen.
EMDR therapie nabij Tilburg is een kortdurende, maar uiterst effectieve techniek die u helpt een trauma te verwerken. EMDR therapie in de omgeving van Tilburg. EMDR therapie wordt in de omgeving van Tilburg verzorgd door Praktijk voor therapie en begeleiding in Rijen.
Iets heel schokkends meegemaakt? Trauma en EMDR Tilburg.
Home Therapie Trauma verwerking. Trauma verwerking bij Psycholoog Tilburg. Oorzaken van een trauma. Een trauma wordt veroorzaakt door hele sterke emoties die je nog geen plaats hebt kunnen geven. Ze blijven onverwerkt heel erg aanwezig en kunnen een grote belasting zijn voor zowel je geestelijke als je lichamelijke gezondheid.

Contacteer ons