Meer resultaten voor emdr therapie tilburg

emdr therapie tilburg
 
EMDR therapie Tilburg Praktijk voor therapie en begeleiding overig Rijen.
Wanneer belastende emoties uw leven beheersen is EMDR therapie door de Praktijk voor therapie en begeleiding nabij Tilburg wellicht een oplossing. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en het is een therapie dat de gevolgen van traumatische gebeurtenissen behandeld.
EMDR Tilburg Den Bosch. EMDR Tilburg Den Bosch.
Home Therapie Tilburg Den Bosch Emdr therapie. EMDR therapie in Tilburg Den Bosch. EMDR betekent Eye Movement Desentization en Reprosessing. EMDR is een therapie voor mensen die last hebben van de gevolgen van een schokkende ervaring. Sommige mensen verwerken deze ervaringen op eigen kracht.
Mentaal Beter Tilburg Psycholoog Tilburg GZ praktijk.
Het blijft een uitdaging om bij elk verhaal goed aan te sluiten en juist die hulp te bieden die nodig is. Gelukkig kan ik putten uit diverse behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie, schemagerichte therapie en EMDR. Ik vind het leuk om verschillende soorten klachten te behandelen, zodat het afwisselend blijft, maar het liefste help ik mensen met trauma-verwerking. Ik ben een enthousiast EMDR-therapeut en verbaas me nog bijna dagelijks over de geweldige resultaten van EMDR. Het is mooi om mensen te kunnen helpen die iets verschrikkelijks hebben meegemaakt, zodat de toekomst er toch weer zonniger uitziet. Ik ben Lisa Maas en werk sinds juni 2016 bij Mentaal Beter in Tilburg als psycholoog voor volwassenen.
EMDR-therapeut Noord-Brabant EMDR therapeuten.
Generaal Smutslaan 202. IDRIS; Amarant Groep. Tilburg, C.A, van. Praktijk voor Psychotherapie. Napel, H.C, ten. Psychologen Op t Veld. 2 Klinisch psycholoog. Koerdisch, Arabisch, Perzisch, Engels, Duite., Kasteel Traverse 90. 1 Cognitief Gedragstherapeut. 2 Klinisch psycholoog. Zoek een EMDR-therapeut. Filmpje over EMDR.
EMDR therapie Tilburg.
Wanneer de klachten aanhouden of verergeren, kan EMDR therapie helpen om van je klachten af te komen. EMDR-therapeuten tussen 10 km en 20 km van Tilburg. Catharina van der Schoot Integratief therapeut, EMDR Rijen 13 KM. EMDR Breda-Tilburg, Houtelaar 12, 5121 SE, Rijen.

Contacteer ons