Zoeken naar emdr therapie groningen

emdr therapie groningen
 

Praktijk Mirte is een praktijk voor psychosociale hulpverlening, EMDR therapie en relatietherapie. In mijn praktijk begeleid ik zowel kinderen, jongeren als volwassenen met psychische, mentale en/of emotionele problemen. Ik ga als volgt te werk.: Na aanmelding volgt een intakegesprek waarin we kennismaken en de hulpvraag duidelijk formuleren.
Welkom bij Psychologenpraktijk Noordenveld Psychologenpraktijk Noordenveld.
Dit zijn vooral de Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Interpersoonlijke therapie IPT, Schemabenadering, MBCT, Mindfullness en Compassie en Acceptance en Commitment Therapie ACT. Ik heb een brede ervaring als GZ-psycholoog om u te helpen bij diverse psychische problemen zoals angst, dwang, depressie, burn-out, onzekerheid, rouw en verlies, aanhoudende klachten zoals pijn en vermoeidheid, eetproblemen, aanpassingsstoornis, trauma en verwerkingsproblemen of identiteits en levensvragen. Mijn houding is vooral geduldig, betrokken en aanmoedigend, maar kan ook meer directief zijn. Het mooie aan mijn werk vind ik dat mensen vaak al in korte tijd weer met een andere blik naar zichzelf kijken en energie en veerkracht voelen om weer verder kunnen. BIG registratienummer 29050821325. Gezondheidscentrum Woldzoom, Woldzoom 2H, 9301RA Roden Med. Centrum de Ruskenborg, Joh. Dijkstralaan 13, 9744DA Groningen Oosteind 8, 9331AH Norg.
EMDR therapeut EMDR therapie in Groningen Vind-een-Therapeut.nl.
Klacht / behandeling van. Hoe vind ik een goede therapeut? Hoe werkt therapie? Wanneer in therapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op Vind-een-Therapeut.nl. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. EMDR therapeut voor eye movement desensitization reprocessing in Groningen.
Psycholoog Groningen Praktijk de Meeuwen.
Psychologiepraktijk de Meeuwen is een praktijk voor Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg GBGGZ en heeft als doel kortdurende hulpverlening aan adolescenten en volwassenen. Psychologiepraktijk de Meeuwen is een praktijk voor Generalistische Basis Geestelijke Gezondheidszorg GBGGZ en heeft als doel kortdurende hulpverlening aan adolescenten en volwassenen. Hoe werkt EMDR? Tel: 050 280 533 3. 9723 DH Groningen.
Trauma therapie in Groningenpraktijkthomassen.nl.
Een Posttraumatische Stress-Stoornis kan in veel gevallen goed worden behandeld. Bij onze praktijk gebruiken wij daarvoor bijvoorbeeld EMDR, een kortdurende en effectieve behandeling. Wanneer je regelmatig wordt geconfronteerd met vervelende herinneringen of beelden van iets wat je is overkomen, is deze behandeling in veel gevallen een goede manier om daar vanaf te komen.
PSYTREC Psychotrauma Expertise Centrum.
Het verheugt ons u te kunnen melden dat, na een lastige financiƫle periode, PSYTREC weer door kan gaan met de behandeling van cliƫnten met complexe PTSS. Wij zullen de komende weken nog extra druk zijn, maar verwachten over twee weken onze opgelopen achterstand te hebben ingelopen.
ELW, Meditatie, Rebirthing, EMDR in Groningen De Bloeiende Lotus.
Cursussen en Workshops. Individuele therapie Groningen. Innerlijk Kind en ELW. Meditatie en vakantie. ELW, Meditatie, Rebirthing, EMDR in Groningen. In onze workshops en individuele sessies in Groningen gebruiken we lichaamsgerichte technieken zoals Emotioneel Lichaamswerk, Rebirthing, Innerlijke Dialoog, Geleide Fantasie en Regressie, Meditatie en EMDR in verband met traumawerk.
EMDR neuroCare Group.
Deze ervaringen kunnen leiden tot psychische klachten die niet vanzelf overgaan. EMDR Eye Movement Desensitisation and Reprocessing is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende of krenkende ervaring. Dit kunnen herinneringen zijn aan de nare gebeurtenis die zich blijven opdringen, waaronder angstwekkende beelden en nachtmerries.
EMDR bij tinnitus Oorsuizen.
De positieve ervaringen met EMDR ook bij andere psychische klachten en aandoeningen, zoals angst, schaamte, verdriet, rouw, schuld, boosheid en chronische pijn maakt dat EMDR steeds breder wordt ingezet. Hoe goed werkt EMDR bij tinnitus? Naar EMDR als therapie is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan.
Psychologische zorg en diensten Psy-zo!
Mindfulness in therapie, coaching en andere helpende gesprekken MBCT. Protocol Woede, Wrok en Wraak verdieping. Michiel van Vreeswijk. Basis vervolgopleiding Schematherapie / Masterclass Schematherapie. EMDR bij preverbaal trauma. Hervonden herinneringen aan trauma. Dienie van Wijngaarden. Basisopleiding Klinische Hypnose. Directeur / manager. Hulp bij een trauma. Voordat u zich aanmeldt via de website van Psy-zo! is het belangrijk dat u uw klachten en problemen met de huisarts heeft besproken. Op basis hiervan indiceert de huisarts of er sprake is van een goede verwijzing voor behandeling naar onze praktijk. Vervolgens kunt u zich online aanmelden bij Psy-zo! en wordt u op de wachtlijst geplaatst. The Dance of Attachment: An EMDR Relational Approach. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 komt Deany Laliotis naar Groningen voor het geven van een tweedaagse training onder de titel The Dance of Attachment: An EMDR Relational Approach.

Contacteer ons