Zoeken naar nip lid worden

nip lid worden
 
Mijn NIP.
Ik ga akkoord met de openbaarheid van het verenigingsregister; mijn naam, NIP nummer en eventuele NIP registraties zijn te vinden via Vind een Psycholoog. Ik ben niet eerder lid geweest van het NIP waarbij mijn lidmaatschap is beëindigd door opzegging door de vereniging of door ontzetting.
Home Psychologiestudenten.
En hoe kan het NIP uw professionele belangen en die van de psychologie nog. Studeer jij psychologie? Word dan nu lid van SPS-NIP. Het lidmaatschap biedt studenten talloze voordelen. SPS-NIP organiseert wel 30 excursies per jaar! Als lid van SPS-NIP.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
Actief worden voor de vereniging. Actieve leden pagina. Vacatures voor de vereniging. Verhalen van actieve leden. Boeken van collega-psychologen. Adverteren bij het NIP. Tijdschrift de Psycholoog. Veelgestelde vragen aan het NIP. 10 jaar opleiding Schoolpsycholoog. Beroepsregistratie en beroepsvereniging: wat is het verschil? Vind een Psycholoog. BEROEPSCODE TESTS/COTAN THEMAS. Filteren op tags. Jeugdhulp professionalisering Visitatie Jeugdwet Jeugdhulp en jeugdbescherming Richtlijnen GGZ / geestelijke gezondheidszorg Dyslexie Vrijgevestigd Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP Sectie Ouderenpsychologie. Langdurige zorg Beroep Psycholoog Sectie Jeugdzorg 1001 kritieke dagen. Huidige filters toepassen. Word lid of log in om uw voorkeuren op te slaan en het nieuws op basis van uw interesses te kunnen volgen.
Klaar voor een stap vooruit in je carrière? Psychologiestudenten.
Als je lid wilt worden van SPS-NIP is het een vereiste dat je een psychologiestudent bent en ingeschreven bij een Universiteit. Je kan je lidmaatschap opzeggen vóór 15 december van het jaar voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar via het opzegformulier. SPS-NIP werkt continu aan haar diensten en activiteiten en wij stellen het daarom zeer op prijs als u bij je opzegging een evaluatie toevoegt. Ben je net klaar met studeren, maar wil je je alsnog aan het NIP verbinden?

Contacteer ons