Op zoek naar nip inloggen?

nip inloggen
 
Tuchtrecht en klachten NIP.
Tuchtrecht en klachten. Uitspraken van de maand. Uitspraken van de Colleges. Jaarverslagen en interne rapportage College van Toezicht. Vind een Psycholoog. Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIP. Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP. Kinder en Jeugdpsycholoog NIP. Psycholoog Mediator NIP. Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP.
Aanvragen inloggegevens voor niet-NIP-leden NIP.
Veelgestelde vragen aan het NIP. U bent hier: Home Aanvragen inloggegevens voor niet-NIP-leden. Aanvragen inloggegevens voor niet-NIP-leden. U wilt graag een aanvraag doen bij een van de NIP-registers, maar u bent geen NIP-lid èn heeft nog niet eerder inloggegevens aangevraagd. Vul onderstaand formulier in, en u ontvangt per e-mail uw inloggegevens. Daarmee kunt u inloggen via de paarse button Inloggen rechts bovenaan de NIP-website.
Nederlands Instituut van Psychologen NIP.
21-03-2019 Het NIP staat vierkant achter het programma OntRegel de Zorg in de gehandicaptensector. Binnen dit programma kun je met je eigen team aan de slag in schrap en snapsessies. NIP, HNK gebouw, Utrecht, 27-03-2019 Intervisiebijeenkomst Family Mediation 2019. NIP Utrecht, 28-03-2019 Geannuleerd!
Inloggen NIP.
U bent hier: Home Inloggen. Wilt u uw gegevens inzien of wijzigen? Ga naar Mijn NIP. Heeft u niet de mogelijkheid om uw wijziging via Mijn NIP door te geven? Geeft u dit dan door via ledenadministratie@psynip.nl o.v.v. Log In Wachtwoord vergeten?
Home Psychologiestudenten.
De coalitiepartijen hebben eind januari een akkoord bereikt over het Kinderpardon. De verwachting is dat van de 700 asielkinderen er. NIP-Ledenpeiling 2019: laat uw mening horen! Wat verwacht u van uw NIP-lidmaatschap? En hoe kan het NIP uw professionele belangen en die van de psychologie nog.
Mijn registratiedossier in PE-online NIP.
Inloggen op psynip.nl kunt u via de button rechtsbovenaan de site. Als u geen lid bent van het NIP bent maar wel een registratie wilt aanvragen dan kunt u een nummer en wachtwoord voor PE-online aanvragen bij het NIP: vul daarvoor dit aanvraagformulier in.
Klachtprocedure NIP.
Hebt u inhoudelijke vragen over de klacht? Cliënten van een NIP-psycholoog een psycholoog die lid is van het NIP of ingeschreven staat in een van de NIP-registers kunnen de stafmedewerkers Beroepsethiek van het NIP eenmalig raadplegen met betrekking tot de Beroepscode.

Contacteer ons