Resultaten voor nip amsterdam

nip amsterdam
 
Praktijk Kind Ouder Anoek Drieman Kinderpsycholoog AmsterdamPraktijk Kind Ouder Anoek Drieman Psycholoog NIP Amsterdam.
Vanuit het centrum van Amsterdam begeleid ik met veel plezier kinderen tot 18 jaar die om verschillende redenen niet zo lekker in hun vel zitten. kinderen, jongeren ouders. leeftijd 4-18 jaar. psycholoog bij TV. Anoek Drieman, Psycholoog NIP. 1016 DW Amsterdam.
Nederlands Instituut in Sint-Petersburg NIP Universiteit van Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-c
Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. De Universiteit en Amsterdam. Werken bij de UvA. Informatie voor sollicitanten. Nederlands Instituut in Sint-Petersburg NIP. Stimuleren en internationaliseren van onderwijs en onderzoek in Rusland en Nederland. Instituten in het buitenland.
Depressiviteit Praktijk Kind Ouder Anoek Drieman Psycholoog NIP AmsterdamPraktijk Kind Ouder Anoek Drieman Psycholoog NIP Amsterdam.
Bij een milde depressie werk ik samen met kind en ouders aan veranderen van de negatieve focus, gecombineerd met probleemoplossende en sociale vaardigheden versterken. Als een ingrijpende gebeurtenis als verlies of scheiding een rol speelt kan de verwerkingsmethode EMDR een onderdeel van de therapie zijn. Anoek Drieman, Psycholoog NIP. 1016 DW Amsterdam.

Contacteer ons