Meer resultaten voor nip agenda

nip agenda
 
Actueel NIP.
Tijdschrift de Psycholoog. Veelgestelde vragen aan het NIP. U bent hier: Home Actueel. Agenda en Nieuws. De NIP-agenda: een overzicht van alle interessante bijeenkomsten die het NIP de komende tijd organiseert. Het laatste nieuws op de NIP-website. Relevante en interessante achtergrondinformatie, geordend naar thema.
Werkwijze NIP Psychologen Assessments Coaching Breda Maatwerk.
Bij het inplannen van dit nagesprek met de kandidaat houden wij sterk rekening met de wensen van de opdrachtgever en de agenda van de kandidaat. Daarnaast bestaat de mogelijkheid, onder behoud van bepaalde voorwaarden, om een assessment en terugkoppelgesprek op een door de opdrachtgever gewenste locatie af te nemen.
Adverteren bij het NIP NIP.
Tijdschrift de Psycholoog. Veelgestelde vragen aan het NIP. U bent hier: Home Het NIP Adverteren bij het NIP. Adverteren bij het NIP. Via het Tijdschrift De Psycholoog en de online kanalen van het Nederlands Instituut van Psychologen bereikt u vrijwel alle psychologen in Nederland.
NIP KJ Cursusaanbod King nascholing.
NIP KJ NIP eerstelijns psychologen NVO OG 1 dag. Aan het eind van de cursus heb je begrepen waar het in de oplossingsgerichte therapie om gaat en heb je geoefend met oplossingsgerichte gespreksvoering. NIP KJ NVO OG POH-GGZ 1 dag.
Vacature psycholoog NIP 32 uur Devotas.
Een afgeronde doctoraal opleiding psychologie., Een aansluiting bij het NIP, als zijnde Psycholoog NIP mag starten met een lidmaatschap NIP, om te zetten bij voldoende ervaringsuren., In het bezit van een BAPD aantekening., Bereidheid tot het behalen en onderhouden van meerdere registraties.,
Stichting KiBG NIP-visitatie en het Keurmerk Basis GGZ.
Dat is de uitkomst van overleg tussen het NIP en Stichting KiBG, gericht op synergie en het verminderen van administratieve lasten. Let op: de informatie in dit bericht heeft betrekking op het Keurmerk Basis GGZ in 2017 en is dus niet meer actueel.
VSPA SPS-NIP Experience Your Future Day VSPA.
23 januari @ 1330: 1930.: English follows Dutch. MARK YOUR AGENDA! VSPA x SPS-NIP presenteren: Experience Your Future Day. Een dag volledig gefocust op jouw carrière als psycholoog, met verschillende lezingen, workshops, een banenmarkt en om het af te maken; een netwerkborrel.
Het NIP NIP.
Inzet van het NIP. Het NIP waakt over kwaliteit en biedt bescherming tegen psychologische handelingen door onbevoegden.: Leden van het NIP dienen zich bij het uitoefenen van hun beroep te houden aan gedragsregels, die door de vereniging zijn vastgelegd in de Beroepscode.
NIP Nederlands Instituut van Psychologen in de App Store.
De NIP app biedt de volgende functies.: Het NIP houdt u op de hoogte van al het nieuws uit de sector. Overzicht van congressen, symposia, cursussen en andere events. U kunt filteren op locatie, u kunt zich direct aanmelden en u kunt het evenement direct doorplaatsen naar uw persoonlijke agenda.
Agendas Archief NIP.
Tijdschrift de Psycholoog. Veelgestelde vragen aan het NIP. U bent hier: Home Actueel Agenda. HNK gebouw, NIP, 2e etage, Arthur v Schendelstraat 650, Utrecht, 19-03-2019 Filmavond: BABIES. Als onderdeel van de cyclus 1001 dagen, kijken we deze avond gezamenlijk een film over de culturele invloed bij babys.

Contacteer ons