Meer resultaten voor emdr therapie amstelveen

emdr therapie amstelveen
 
EMDR Amstelveen bij therapeut Miriam Maarleveld.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. EMDR therapie Amstelveen. Kortdurend, persoonlijk en oplossingsgericht: als integratief therapeut zie ik mezelf als begeleider die je op weg helpt naar een zinvol bestaan. Je leert je eigen patronen herkennen, zelf je problemen op te lossen en daar waar nodig, te veranderen en/of los te laten.
Psychologen Amsterdam. Psychologen Amsterdam.
Psychotherapie Amsterdam voor therapie, coaching, psychotherapie, EMDR therapie, hypnotherapie, huwelijkstherapie, relatiecoaching en relatietherapie in de regio Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht. 2017 Psychotherapie Amsterdam is partner van Datzitzo.com en aangesloten bij het netwerk Therapie psycholoog com, Relatietherapeuten net en Coach coaching nl.
EMDR Therapie praktijk Amstelveen.
Dit kan betekenen dat jij op dit moment je probleem ervaart als stom of onnodig, alleen je schok ervaring van toen is nog onverwerkt en belemmerd je in het heden. EMDR wordt zeer effectief toegepast bij, PTSS trauma I en II type, bij neurotische stoornissen en zowel bij volwassenen als bij kinderen. Therapie Praktijk Amstelveen.
EMDR Amstelveen EMDR-therapie bij Rita. EMDR Amstelveen EMDR-therapie bij Rita.
Psycholoog Amstelveen voor therapie, coaching, psychotherapie, EMDR therapie, huwelijkstherapie en relatietherapie in de regio Amstelveen, Amsterdam Zuid, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Abcoude. 2018 Psycholoog Amstelveen is partner van Extra-clienten.com en aangesloten bij het netwerk Therapiepsycholoog.com, Relatietherapeuten.net en Emdrtherapie.net.
Psychologen Amsterdam. Psychologen Amsterdam.
Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Amstelveen Amsterdam Centrum. Ik ben Miriam, therapeut. Ik help mensen met stress en burnout, onzekerheid, rouwverwerking, angsten en fobieën, relatieproblemen, neerslachtige gevoelens, traumas. Ik ben Arjan, therapeut. Voorbeelden van klachten die we kunnen aanpakken: overmatige stress en/of burn-out, sombere gevoelens of depressiviteit, assertiviteit, angst-klachten, oude traumas, rouwverwerking, relatie-problemen, uitdagingen op het werk. Ik ben Angenieta, therapeut. Je kunt bij mij terecht met voor PDS-therapie, hypnotherapie, individuele therapie, emdr-therapie en loopbaancoaching. Ik ben Ninian, therapeut. Ik begeleid mensen met angsten, burnout en stress en relatieproblemen. Daarnaast geef ik relatietherapie, rouwbegeleiding en begeleiding bij ziekte zoals kanker. Ik ben Bert, therapeut. Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie, personal coaching en hypnotherapie. Ik ben Nelleke, psycholoog en kindertherapeut: voor kindertherapie, ouderbegeleiding, trainingen en IQ-testen voor kinderen. Ik ben Marga, relatietherapeut en gezinstherapeut. Ik help mensen met relatieproblemen en gezinsproblemen, zowel individueel als samen met je partner en/of gezin. Ik ben Maaike, psycholoog. Ik combineer diverse soorten coaching en therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte gesprekken, EMDR, ontspanningstechnieken en Mindfulness.
Yoga Docenten Amstelveen Yuna van Munster.
Kom ook naar mijn Yin Yoga lessen in Amstelveen. Een aantal Pranayama technieken zullen worden beoefend om de nadis energiebanen te zuiveren en in een meditatieve staat te komen. In deze staat zullen we nog dieper gaan in de eindmeditatie. Yoga geeft veel handvatten voor een gebalanceerd leven, maar soms hebben we extra steun nodig om gebeurtenissen uit het verleden of situaties in het heden te kunnen verwerken. Ik geef naast yogalessen ook Bach bloesem therapie.
EMDR Coping ggz Amstelveen.
Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring. Bepaalde gebeurtenissen kunnen diep ingrijpen in het leven van mensen. Veel mensen verwerken deze ervaringen op eigen kracht.
psycholoog amstelveen amsterdam Psychologiepraktijk Amstelland.
Ik maak gebruik cognitieve gedragstherapie en EMDR, allebei evidence based werkwijzen. Daarbij vind ik het belangrijk dat de manier waarop ik met kinderen, jongeren en hun ouders werk bij hen aansluit. Het contact met het kind/de jongere en zijn ouders en de hulpvraag staan voorop.
EMDR Hersencentrum.
Bij deze therapie haalt de cliënt de traumatische gebeurtenis in gedachten, en krijgt daarbij een afleidende stimulus aangeboden, bijvoorbeeld geluiden via een koptelefoon. Door de aandacht op die stimulus te vestigen vermindert de emotionele lading van de gebeurtenis en nemen de klachten af. Voor wie is EMDR bedoeld? EMDR is bedoeld voor mensen die door een traumatische gebeurtenis is maken hebben met klachten zoals nachtmerries, herbelevingen, schrikachtigheid, prikkelbaarheid of slaapproblemen. Hoe lang duurt de behandeling? Een eenmalige traumatische gebeurtenis op volwassen leeftijd is vaak in enkele sessies behandelbaar. Wanneer er meerdere traumatische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden of wanneer het gaat om nare ervaringen op kinderleeftijd, is een langere behandeling nodig. Vaak heeft de cliënt dan ook te maken met klachten zoals een negatief zelfbeeld, problemen in omgaan met gevoelens en problemen in het contact met anderen. Waar wordt EMDR aangeboden? EMDR-therapie wordt aangeboden in onze praktijken in Alkmaar en Amsterdam. Voor vragen over de behandeling of over de kosten en mogelijke vergoedingen kunt u ons mailen of bellen. 072 520 14 89. 1814 GD Alkmaar. T: 072-520 1489. De Roos van Dekama 20. 1183 KT Amstelveen.
EMDR-therapeut Noord-Holland EMDR therapeuten.
Wat is EMDR? Waarvoor is EMDR bedoeld? Hoe gaat EMDR? Filmpjes over EMDR. Te verwachten effecten. Basis en Gespecialiseerde GGZ. Beroepen in de GGZ. EMDR Europe Practitioners. EMDR therapeuten EMDR-therapeut Noord-Holland. Sorteer onderstaande lijst door op de rubrieksnaam naam, adres, postcode etc.

Contacteer ons